Segway Tour 

Wij kunnen voor u een tour met de Segway realiseren. Hierbij kunnen alle gasten kennismaken met de Segway om vervolgens een Segway tour door de omgeving te maken. Het ontvangst is op een locatie naar keuze. De bestuurders zullen kennis maken tijdens een korte workshop, dit is noodzakelijk om de segway tour veilig te laten verlopen. Bestuurders zullen geprikkeld worden door het elektrische apparaat, dat velen nog niet eerder hebben gezien.

Segway Tour door de omgeving

Na de kennismaking met het apparaat gaat de Segway tour door de omgeving starten. De deelnemers rijden achter elkaar aan op hun eigen Segway. Door de straten van iedere gewenste stad of omgeving. Ervaar zelf hoe het is om deel te nemen in het verkeer op een Segway.

Veiligheid tijdens de Segway Tour

De bestuurders van de Segway zullen op een veilige en goede manier moeten rijden. Hierdoor is het alleen toegestaan onder leiding van de professionele begeleiders op de Segway te rijden.

Minitour

Naast de Tour is het ook mogelijk een minitour te boeken. Hier zijn minder Segways nodig dan een tour. Dus is qua prijs toegankelijker bij een lager budget. Na een korte Segway workshop wordt in drie groepen een minitour door de omgeving of stad gemaakt. De rest gaat aan een ander activiteit deelnemen of gaat gezellig op een terras zitten. Met de Segway minitour in Deventer kan de gehele binnenstad van Deventer bekeken worden. Erg leuk!

Segway tour in Deventer
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!