Uitdagende Segway Workshop

Maak kennis met de Segway tijdens deze leuke en uitdagende Segway Workshop. Deelnemers gaan tijdens de workshop zelfstandig rijden op de Segway. Deze activiteit is te boeken op locatie en in combinatie met andere activiteiten en arrangementen.

Aangenaam, Segway

Tijdens de Segway Workshop ervaart u zelf hoe het is om op het elektrische apparaat te staan. Door het ingebouwde evenwichtssysteem, blijft de Segway in balans. Hierdoor kan iedereen binnen enkele minuten leren rijden op het elektrische apparaat. De professionele begeleiding zorgt dat je uiteindelijk zelfstandig het parcours af kan leggen. Daarnaast waarborgen zij de veiligheid tijdens de Segway workshop.

Segway Parcours

Hier begint de uitdaging pas echt! Probeer het parcours zo goed mogelijk uit te voeren. Dit door middel van leuke opdrachten of uitdagende handelingen die verricht moeten worden. Wanneer iedereen de besturing van de Segway onder de knie heeft, worden de grenzen steeds verlegd.

Segway minitour

Na de workshop is het ook mogelijk een minitour te realiseren. Hierbij kan het gezelschap in drie groepen een ronde maken in de omgeving. Hierbij kan de bestuurder deelnemen in het verkeer. De Segway Workshop wordt na 45 minuten voorgezet in de minitour. De andere deelnemers kunnen een ander activiteit bijboeken of gezellig borrelen in de horeca.

Segway Workshop vanaf 33 euro per persoon (excl. BTW)

De Segway Workshop is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar en staat garant voor plezier en een speciale beleving. Bij een segway workshop is inbegrepen: professionele begeleiding en reserveringskosten.

Deelname is op eigen risico, wel is het mogelijk een opsta verzekering bij te boeken.
Voor verdere achtergrond infomatie bij deelname verwijzen wij je graag door te informeren naar onze algemene voorwaarden.

Toch liever voor iedereen een eigen Segway, kijk dan snel voor een tour door jullie gewenste omgeving. De informatie vindt je op de pagina Segway Tour.

Segway Workshop

Tijdens de segway workshop leert u veilig rijden op de Segway.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!