Wensink Events

Wensink Events bestaat uit drie categorieën; Wensink Events, JP Cocktails en Wensink Events Supply.

Wij richten ons voornamelijk op de B2B markt. Het organiseren en realiseren van bedrijfsuitjes.

JP cocktail verzorgt alle cocktail arrangementen en workshop. Veelal gericht op horecalocaties en particulieren.

Wij ondersteunen bij het organiseren van een evenement, van feesten of in de horeca.
Zo nemen wij zorg uit handen bij het organiseren van een bedrijfsuitje of een relatiedag. Voor personeel in de horeca hebben wij een ruim aanbod helpende handen.

Wensink Events Holding B.V.
Cocktails Paul Wensink

Onze Historie

Wensink Events heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Horeca. Bestuurder Paul Wensink is op 15 jarige leeftijd begonnen met werken in de horeca. Hierbij heeft hij ruime ervaring opgedaan over gastvrijheid, klantgericht werken, cateringen, planning en het werken in een team.

Daarnaast heeft hij een horecagelegenheid aan de Brink in Deventer geëxploiteerd. Hierin was Paul verantwoordelijk voor P&O, programmering, banqeuting, branding, PR, evenementen en de horeca. Hierbij heeft hij een positief resultaat weten te behalen.

Naast Horeca heeft Paul ook ruime ervaring met ondernemen in de evenementen. Met het verhuren van segways en het organiseren van verschillende bedrijfsuitjes richt hij zich vanaf 2010 op de zakelijke markt.

In 2012 is Paul samen met Janneke Mul JP Cocktail begonnen om te voldoen aan de vraag naar cocktailworkshops. Hier bleek veel vraag naar te zijn door heel Nederland. Vooral de vraag van horeca naar een catering op het gebied van cocktails bleek groot te zijn. Hiermee zijn Janneke en Paul in 2012 genomineerd als “starter van het jaar 2012” voor de Ondernemers Award Deventer. Eind 2012 heeft Janneke haar werkzaamheden voor JP Cocktails neergelegd en heeft Paul dit tot op heden zelfstandig voortgezet.

Uit deze activiteiten is Wensink Events ontstaan. Een klantgerichte organisatie die heel flexibel en op eigen wijze activiteiten en mensen koppelt. Altijd op zoek naar een mix met een positief resultaat.