Organisatie evenementen

Wensink Events is gespecialiseerd in de organisatie van Evenementen. Wij realiseren éénmalige of jaarlijks terugkerende evenementen. Bij de organisatie van een goed evenement hoort een professioneel draaiboek en de inzet van goede leveranciers. De organisatie van spraakmakende evenementen kan je gerust aan ons over laten. Wij laten ons graag uitdagen en rendabel evenement neer te zetten met de vooraf besproken succesfactoren.

Deventer Bokbier Festival


<2500 bezoekers – Voor bierliefhebbers uit heel Nederland hebben wij in het Deventer Bokbier Festival georganiseerd.

Het aanbod van lekkere bokbieren was prachtig, meer dan 25 brouwerijen hadden  een mooie stand. Als mooiste podium van Deventer hebben wij de Lebuineskerk als locatie gevonden.

De kerk was de gehele zaterdag ingezet als proeflokaal voor de lekkerste bokbieren van Nederland. Er waren hier ambachtelijke Bokbieren van ’t IJ tot de DAVO Weizenbock te proeven. Een jaarlijkse traditie is geboren op deze dag.

Deventer Bokbier Festival

Biergarten – The Inside


>120 gasten – De artiest Anton aus Tirol was te gast  tijdens het Biergarten themafeest. Verschillende speciaalbieren van de tap, bierpullen, tiroler hoeden en bierbanken waren het ingrediënt voor een geslaagd personeelsfeest. Al met al, gezelligheid en proosten.

Naast de heerlijke drankjes was er een goed verzorgd buffet en stands met Bradworst en flamenkuche.

Dit alles was knus ingericht in de mega grote bedrijfshal. Ganz toll!

Biergarten

Winterfestijn op de Brink


<2500 bezoekers – Wensink Events heeft het Winterfestijn op de Brink georganiseerd, een tof nieuw evenement in Deventer.

We hebben de grootste woonkamer van Deventer gerealiseerd onder een grote stretchtent met gezellige interieur. Omliggende horeca-ondernemers hebben de lekkerste hapjes en drankjes geserveerd.

Het was een prachtige dag waar alle inwoners van de stad van konden genieten.

Winterfestijn

Bedrijfsfeest Attero


<100 bezoekers – De personeel vereniging van Attero organiseert jaarlijks een leuk uitje voor de werknemers.

Hierbij is voor elk wat wils. Kasteel de Haere was dit keer het decor van de dag. De gasten hadden keuze uit verschillende activiteiten, Solex rijden, een cocktail workshop of een informatieve wandeling door de IJssellinie.

Na een lekker dinerbuffet was het tijd om te dansen op muziek van een professionele DJ. Een super leuke dag!

Attero personeelsfeest

HOI Saxion


<120 bezoekers – Jaarlijks organiseren wij een onderdeel van de HOI-dagen voor de nieuwe studenten van het Saxion.

We organiseren een activiteiten programma waarin studenten elkaar beter leren kennen. Verschillende activiteiten komen voorbij als bubbelbal, levend tafelvoetbal, bowlen en sumo worstelen.

Na afloop organiseren we een gezellige borrel en krijgen ze wat lekkers te eten.

HOI- dagen

Pactum Installatiebedrijf


<120 bezoekers – Tijdens ons kennismakingsgesprek met Pactum kwam naar voren dat er een wens was om een kartbaan door het aan te leggen. Deze wens was onze uitdaging.

Het personeelsfeest was goed voorzien van lekker eten en drinken. Een cocktailbar was aanwezig en veel vermaak voor de kinderen.

Iedereen genoot van een mooi circuit door de bedrijfshal.

Pactum personeelsfeest
Hierboven staan een aantal van onze voorgaande evenementen omschreven. Ben je geïnspireerd, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

heb je ook een speciaal evenement te organiseren? Wij helpen graag mee met de organisatie van een spraakmakend evenement. Van gezellig samen tot netwerken met relaties of gewoon een fantastische dag voor het personeel.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!