Organisatie Bedrijfsfeest of evenement.

Sta je voor de uitdaging een spraakmakend evenement of bedrijfsfeest te organiseren. Dan helpen wij jou graag aan wat inspiratie. Voor een geslaagd evenement hebben wij verschillende voorbeelden, locaties en faciliteiten. Natuurlijk maken wij graag een afspraak voor jullie eigen samengestelde evenement.

Evenementen


Met onze kennis en ervaring verzorgen wij graag jullie (bedrijfs)feest of evenement naar wens. Wij organiseren complete evenementen of enkel het catering gedeelte.

Wij verzorgen een goede catering van eten en drinken met kundig personeel. Daarnaast hebben wij een aantal complete arrangementen op het gebied van eten en drinken. Informeer naar de mogelijkheden.

Willen jullie liever het hele evenement uitbesteden, dan hebben wij de kennis en juiste faciliteiten binnen handbereik.

Cases

Stel bedrijfsfeest samen


Stel je eigen bedrijfsfeest of evenement samen die past bij jullie gezelschap. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van eten, drinken en partyverhuur.

Wij hebben een ruim portfolio met activiteiten en themafeesten. Graag helpen wij je bij de zoektocht naar een onvergetelijke dag. Een evenement van Wensink Events is toegankelijk voor iedereen.

Kijk in ons aanbod en vraag naar de mogelijkheden. Wij nemen graag de organisatie
van evenementen uit handen om de opdrachtgever te ontzorgen.

Stel jouw evenement samen

Locaties


Al een geschikte locatie gevonden voor het bedrijfsuitje? Wij werken samen met betrouwbare partners.

 In ons overzicht vind je een lijst met locaties die wij aanbevelen voor een goede samenwerking. 

Wij hebben met deze locaties mooie arrangementen samengesteld voor een geheel verzorgde dag.

Kijk dus snel voor meer inspiratie bij de door ons voorgestelde toplocaties. Onze partners hebben allen ruime ervaring in het realiseren van evenementen.

Locaties
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!