Specials en verhuur

Wij onderscheiden ons met twee activiteiten van de kudde; Segway rijden en de lekkerste cocktails van Nederland. Wij verhuren de Segways exclusief binnen Nederland. Daarnaast verhuren wij cocktailbarren en serveren wij heerlijke cocktails. Natuurlijk kan dit niet anders dan met leuk en enthousiast personeel.
Daarnaast verhuren wij totaal ingerichte stretchtenten. Deze worden opgebouwd en afgebroken op locatie. Alles zonder dat je er zelf werk aan hebt.

Stretchtent


Stretchtenten zijn bijna onmisbaar tijdens een gezellig buitenfeest. Makkelijk toegankelijk en verzekerd van een droog feest.

Onze stretchtenten zijn modern, van goede kwaliteit en geheel waterdicht. Wij bouwen de tent op en breken hem na het evenement weer af. Daarnaast kunnen wij ook gewenste tentvloer, bierbanken, statafels en barmeubilair leveren.

Uiteraard hebben wij verschillende afmetingen beschikbaar met een capaciteit tussen de 30 – 160 personen.

Stretchtent

Segway Rijden


Wensink Events verhuurt Segways voor een Segway tour of Segway workshop. Segway rijden is een leuke ervaring voor jong en oud.

Wij verhuren de segway op iedere gewenste locatie. Het is een uniek bedrijfsuitje, probeer het zelf eens!

Met de inzet van de Segway organiseert u milieuvriendelijke evenementen.

Segway rijden

JP Cocktails


JP Cocktails verzorgt cocktail workshops en cocktail cateringen. Leer tijdens een JP Cocktail workshop zelf cocktails maken, 100% gezelligheid.

Cocktailbar op je feest? Wij komen met een mooie bar en leuke bartenders jullie feest tot een succes helpen.

We bieden cocktailpakketten aan met de keuze verschillende heerlijke cocktails.
Kijk hier voor de beste mix.

JP Cocktails